Skip to main content
Menu Collections
Livre de recettes - Eat more fish. How to prepare cook and serve Canadian fish, and so conserve Canadian beef and bacon for the soldiers at the front | Musée McCord
Eat more fish. How to prepare cook and serve Canadian fish, and so conserve Canadian beef and bacon for the soldiers at the front
Voir le PDF
Eat more fish. How to prepare cook and serve Canadian fish, and so conserve Canadian beef and bacon for the soldiers at the front

Livre de recettes

Eat more fish. How to prepare cook and serve Canadian fish, and so conserve Canadian beef and bacon for the soldiers at the front
Date 1917
Dimensions25 x 17 cm
Origin Ottawa
Numéro d'accessionM2005X.6.1
CollectionMcCord
Status
Non exposé

L’information sur les objets de nos collections est mise à jour afin de refléter les résultats de nouvelles recherches. Si vous avez des renseignements au sujet de cet objet à nous communiquer, veuillez faire parvenir un courriel à reference.mccord@mccord-stewart.ca.

L’information au sujet des droits d’auteur et des reproductions se trouve ici.

Collections en ligne | Musée McCord - Musée d’histoire sociale de Montréal
Dutch oven. A cook book of coveted, traditional recipes from the kitchens of Lunenburg
Dutch oven. A cook book of coveted, traditional recipes from the kitchens of Lunenburg
Progress-Enterprise Co., Ltd
1953
M2003.81.6
We can cook too!  Recipes hot off the press
We can cook too! Recipes hot off the press
Canadian Women's Press Club
1956
M2003.81.36
Ogilvie's Book For a Cook
Ogilvie's Book For a Cook
The Ogilvie Flour Mills Company
1905
M2009.56.4
Diamond Dye Cook Book. No 3
Diamond Dye Cook Book. No 3
Wells, Richardson & Co.'s
Vers 1890
M2002.76.3
Livre de recettes d'Emily Rush-Cuthbert
Livre de recettes d'Emily Rush-Cuthbert
1801
M2009.31.8
Ministère de l'agriculture. Service des marchés. Pommes cultivées au Canada. Recettes pour la cuisson des pommes.
Ministère de l'agriculture. Service des marchés. Pommes cultivées au Canada. Recettes pour la cuisson des pommes.
Canada. Department of Agriculture
1939
M2003.40.13
Les secrets de la bonne cuisine
Les secrets de la bonne cuisine
Soeur Sainte-Marie Edith
1928
M2003.40.29
The Ingersoll Cream Cheese Co. Idées nouvelles de menus et receptions dignes de louanges par Ann Adam.
The Ingersoll Cream Cheese Co. Idées nouvelles de menus et receptions dignes de louanges par Ann Adam.
Ann Adam
Vers 1950
M2003.40.23
Cuisine typiquement canadienne
Cuisine typiquement canadienne
A. Bélanger Limitée
Vers 1950
M2007.45.2
Art culinaire
Art culinaire
Reckitt & Colman (Canada) Limited
Vers 1940
M2007.45.1
57 ways to use Heinz condensed soups
57 ways to use Heinz condensed soups
H. J. Heinz Company
1953
M2000.92.14
7-Up goes to a party! Recipes for : barbecues, guest dinners, open houses, holiday events
7-Up goes to a party! Recipes for : barbecues, guest dinners, open houses, holiday events
The Seven-Up Company
1961
M2000.92.15

Ce projet est rendu possible grâce au généreux soutien de la Fondation Azrieli et de Patrimoine canadien.