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Cartoon - Chef's Salad. | McCord Museum
Salade du chef
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Salade du chef

Cartoon

Chef's Salad.
Artist (1917-2007)
SignatureL. r. within image, JOHN COLLINS
Date About 1960
Medium / Technique Ink and graphite on paper
Dimensions36.7 x 29.0 cm
Origin Canada
Object NumberM965.199.9388
CollectionMcCord
CreditGift of John Collins - The Gazette
Status
Not on view

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Online Collections | McCord Museum - Montreal Social History Museum
Authorization from Henry II, King of France, to give 75 gold ecus to Julian Bonneau and Henri Rolland, sauce chefs, and Robert Moyrant, salad creator
February 28, 1549
S001/A1.2,2.3
Les chefs du PQ, du BQ et de l'ADQ s'entendent sur un projet commun de souveraineté
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R. Pier
1995
M2011.105.327
Bistro Chez Stephen: don’t trust the chef’s special...
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Garnotte
2010
M2012.51.280
Carte de la France, divisée en 88 départements et subdivisée en Districts avec les chefs-lieux de Cantons. Présentée à l’Assemblée nationale par de Belleyme Ingénieur Géographe 1791
Pierre de Belleyme
1791
1999.4
French Chef.
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John Collins
About 1968
M965.199.6622
Seasonal salad…
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Garnotte
2010
M2012.51.303
Chef Jacques Parizeau
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Duncan Macpherson
1987
M2012.123.451
Chef Graham Kerr
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Aislin
1970
M2006.142.42
Chef Ryan
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Aislin
1989/05/05
M989.397.141
Une perception de la police de la CUM que le chef Duchesneau aimerait voir changer
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R. Pier
1995
M2011.105.329
Le chef souverainiste
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R. Pier
1991
M2011.105.165
The cordon bleu chef has hit on the right recipe
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Garnotte
1997
M2007.69.213

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